Hos mvlfoto.dk sætter vi en ære i at fange det helt rigtige skud, altid. Dette gælder selvfølgelig også når snakken falder på portrætfotografering.

Portrætfotografering kan på én gang både være det nemmeste at fotografere, men så absolut også det sværeste. Skåret ind til benet, så bryder mange mennesker sig i grunden slet ikke om at stå foran et kamera. Det ved vi godt hos MVL FOTO og derfor forsøger vi altid at skabe en afslappet atmosfære, både inden og under fotograferingen, så det ikke virker så højtideligt.

Idag er det lige så brugt at flytte foto-sessionen udendørs, eller ind i folks private hjem, som det er at bruge studiet. Dette er så absolut også en mulighed hos MVL FOTO, hvis det kan hjælpe kunden til at slappe mere af i de kendte og hjemlige omgivelser.

De bedste portrætbilleder er nu engang dem hvor vi fanger det mest naturlige udtryk, smil og glimt i øjet. Det naturlige lys udenfor er meget svært at efterligne, så mange vælger at få taget portræt billeder udenfor idag, og naturen eller et andet sted kan være med til at skabet et helt specielt portræt billede.

Using Format