Vi har ikke nogle helt faste bryllupspakker, vi vil hellere tagen en snak med jer om hvad jeres drømme og ønsker til bryllupsbillederne er, og så komme med et godt tilbud til jer på de ting i ønsker.

Vi hos mvlfoto, vil gerne starte med at ønske jer et stort tillykke med beslutningen om bryllup.De fleste har en idé om hvordan deres bryllup skal foregå og hvordan det skal opleves af alle bryllupsgæsterne, fra de første ankommer til kirken, til de sidste forlader festen.

Alt skal være perfekt timed, tilrettelagt og glide problemløst dagen igennem, således at brudeparrets fornemste opgave er at nyde hvert øjeblik i fulde drag, uden skyggen af bekymring.

Således falder valgene, ganske naturligt, på leverandører de kan stole på, hvad enten det drejer sig om brudekjolen, chaufføren, mad og drikke, tjenerne og ikke mindst, fotografen.

Idag er kommende brudepar betydeligt mere bevidste og afklarede i deres ønsker omkring fotograferingen, de kan ikke nøjes med de billeder gæsterne får taget i løbet af dagen...der skal en professionel fotograf til at løse opgaven og her er det at mvlfoto træder til.

Når i vælger en professionel fotograf fra mvlfoto til opgaven, sikrer i jer samtidigt, at der bliver taget billeder på alle de rigtige tidspunkter, samt af alle de rigtige situationer, dagen igennemog det i en kvalitet der er bevaringsværdig i generationer... derudover kan mvlfoto tilbyde jer alt ønskelig rådgivning omkring fremkaldelse, forstørrelser, kollage arbejde, takkekort, fotoalbums, med mere.

Meningen med mvlfoto, er at vise jer det arbejde vi tidligere har lavet og er meget stolte af, samt give jer et indtryk af hvilke muligheder i har på den store dag i jeres liv.

Vi hos mvlfoto, håber at have hjulpet jer et lille skridt i den rigtige retning, når i skal til at vælge den fotograf i ønsker, skal forevige jeres første dag som ægtepar.

Så kontakt os for at få en snak om jeres ønsker, og en god pris på fotografering af jeres bryllup.

Using Format