Hvad synes andre

En af de ting jeg vægter meget højt som fotograf, er at alle skal føle sig trygge og tage fra vores fotoshoot med en god følelse ,samt med en super positiv oplevelse.
Jeg kan nemt sidde og rose mig selv, men du får mest ud af at høre hvad folk der tidligere har fået taget billeder hos mig siger.

Derfor har jeg bede nogle af mine  modeller om at komme med en lille udtagelse omkring det at få taget billeder hos mig.
Her har jeg så samlet de nyeste:

 


 

Vickie Nielsen
(Gravid + Baby billeder)

Da jeg første gang skulle fotograferes hos Michael, skulle jeg stå Gravid model.
Jeg var rigtigt nervøs over at skulle stå gravid model, foran en fremmed. Men Michael er sød og rar, og fik mig til at slappe fuldstændigt af.
Han er en rigtig dygtig fotograf, og han fik lave nogle rigtigt gode billeder.

Efterfølgende har jeg været ovre hos ham for at få taget billeder af min nyfødte datter, samt hele familien, billederne der blev taget blev absolut lige så gode.


Jeg har nu bestilt tid hos Michael til billeder af vores kommende barnedåb.
Jeg kan varmt anbefale Michael som Fotograf til alle slags billede

................................

Jeanette Voetmann Svenningsen
(Søskende billeder)

Har fået taget billeder sammen med min søster til julegave til mor, og må sige hun græd af glæde da hun så det og vil gerne have lov at sige at Michael er en fantastisk fotograf!!!
.......................................................................

Sandra Lykke
(Baby billeder)

Vi var oppe ved Michael med vores 16 uger gamle søn til fotografering, og jeg syntes det var en vildt god oplevelse!.
Michael er en rigtig sød og rolig mand, hvor der er plads til den enkeltes behov, han havde nogle rigtig gode ideer, og vi fik nogle super gode billeder ud af det, som jeg er meget glad for.
Michael er helt klart en fotograf jeg vil tage op til igen, og også gerne anbefale!.

.............................................

Kittie Borup
(Portræt)

Michaeler professionel, imødekommende, åben, kvalitetsbevidst og ambitiøs. Det er en fornøjelse at samarbejde med hamog både før og efter shootet var der god kommunikation. Han er god til at skabeen god, tryg og afslappet stemning fra starten af, så man får følelsen af atman er i gode hænder. En dag med Michael er hyggelig og fyldt med godt humør,humor og kreativitet.
Om du er erfaren eller nybegynder, så får du med sikkerhed en god oplevelse hosMichael og med et resultat som bærer præg af kvalitet.
Michael er en passioneret fotograf som får mine bedste anbefalinger.

Kittie

Minfamilie og jeg har haft den store fornøjelse af at arbejde sammen med Michael 2gange! Begge gange har Michael været meget glad, positiv og energisk, hvilkethar gjort at vores søn har følt sig i trykke rammer og vi har fået noglefantastiske billeder af vores guldklump! Det er tydeligt at mærke Michaelbrænder for sit arbejde og at han hele tiden gør sit bedste for at leve op tilde krav der er! Han får mine bedste anbefalinger og jeg ser frem til flerebilleder i fremtiden!

Pernille  Aaquist Christensen
(Portræt+Sensuelle billeder)

Allerede da jeg mødteMichael vidste jeg at det ville blive en god oplevelse! Han er en utroligimødekommende og venlig person der får en til at føle sig tilpas og tryg med det samme.

Han er meget snaksaglig og skaber rigtig god stemning på shootet, som dergjorde for mig, at jeg kunne give lidt mere af mig selv og turde lidt mere. Hanvar god til at fortælle undervejs hvad vi skulle lave, og hvordan det  fungerede, og det gjorde at billederne blev detbedre.

Da shootet var færdigt satte han sig ned med det samme og kiggedebillederne igennem og begyndte at redigere. Så alt i alt en meget produktiv,opfindsom, behagelig og rigtig dygtig fotograf.

Kan kun sige at det ikke ersidste gang jeg kommer på besøg i studiet og kan varmt anbefale ham til andre!

....................................................................................

Susanne Emilie Schultz
(Portræt+Sensuelle billeder)

Han er en imødekommende, en behagelig og rigtig dygtig ambitiøs fotograf.

Det betyder ingenting om man er erfaren eller nybegynder. Jeg var selv nybegynder, og fik med garanti en rigtig god oplevelse hos ham. Uanset hvilke billeder man vil have taget såsom sensuelle, eller mange andre måder , så ændre han ikke atitude.

Det første jeg tænkte da jeg så om at få taget billeder hos Michael, var yes! Endelig en fotograf, som mangler modeller, og vil have alle folk ind, plus at man får alle sine billeder, gratis.

Noget helt andet er at leveringen af billeder, er ekstrem hurtig. Meget overraskende.

Først sagde han, at der ville gå 14 dages tid, men han kom 2 dage efter, og leverede mine billeder.

Det er hvertfald ikke sidste gang jeg er hos Michael.

Jeg kan varmt anbefale ham til andre!

Susanne

...........................................................

Heidi Hadberg Johnsen
(Gravid + Portræt)

Min familie og jeg har haft den store fornøjelse af at arbejde sammen med Michael 3 gange! Begge gange har Michael været meget glad, positiv og energisk, hvilkethar gjort at vores søn har følt sig i trykke rammer og vi har fået nogle fantastiske billeder af vores guldklump! Det er tydeligt at mærke Michael brænder for sit arbejde og at han hele tiden gør sit bedste for at leve op tilde krav der er! Han får mine bedste anbefalinger og jeg ser frem til flere billeder i fremtiden!

Michelle Revsbæk Bengtson
(Portræt billeder)

Min kæreste og jeg har fået taget billeder ved Michael, og vi er så tilfredse :D

Vi fik hurtig en afslappet stemning, så det var rart at få taget billeder. Vi kan rigtig godt lide at han går meget op i det naturlige, man er som man er. Det er en fantastisk holdning at have :)
Vi har haft en god oplevelse, og vi er så glade for de rigtig flotte billeder :D

Michael kan varmt anbefales, han er en rigtig dygtig fotograf :D

............................................................

Carina Pedersen
(Baby billeder)

Allerede da vi mødte Michael første gang, kunne vi med det samme fornemme at det ville blive et rigtig godt resultat. vi følte os meget velkommen i hans studio, han var imødekommende og meget snaksaglig og han tog sig god tid til os, og det hele foregik i vores datters tempo, som på dette tidspunkt var ca. 3 uger gammel.

Michael er sød og rar, opmærksom, kreativ og meget kvalitetsbevidst, så vi fik taget de bedste billeder af vores lille prinsesse.

Da shootet var færdig satte vi os ned og gik billederne igennem, han fortalte kort hvad han ville gøre ved billederne, og derefter ville vi modtage en cd med alle billederne på, fuldt redigeret og alle i forskellige farver.

Det var en rigtig god oplevelse, og vi fik efter få dage en cd med de mange virkelige flotte billeder.

Kan varmt anbefale jer derude, at bruge Michael Vestergaard, og vi glæder os til at besøge hans studio igen, denne gang med vores søn på 1 1/2 år:-) super fotograf!

Using Format