Michael Vestergaard Larsen

Jeg startede for ca 25 år siden, hvor jeg fik mit første kamera i konfirmationsgave, og dette var med til at skabe min interesse for fotografering.
Jeg fik mit første digital kamera for ca 15 år siden, og for mig gav den digitale verden mig mange muligheder, og åbnede også mine øjne for den spændende verden der er i efter behandling af billederne på en computer, og skabe lige den stemning, følelse eller historie man ønsker at give et billede.
Jeg har med tiden skiftet kamera mange gange, og har efterhånden samlet mig en masse fotoudstyr det gør at jeg idag, kan arbejde inden for mange områder af den fotografiske verden.
Jeg har forelsket mig i at fotografere og min drøm er gået i opfyldelse ved at jeg nu hver dag kan leve af at gøre det jeg elsker allermest, nemlig at fotografere.

Jeg er 39 år og bor i Assens sammen med min dejlige kone Randi, og 2 skønne børn Mikkel og Louise. Det er dem sammen med fotograferingen der gør at jeg hver dag kan stå op til noget jeg elsker, og gør hver dag til en drøm, og det er jeg dem utrolig taknemlig for.


Using Format