Et billede siger mere end 1000 ord og derfor er en meget personlig gave som en billedserie af dig selv noget helt unikt, som han/hun aldrig vil glemme.

Kan jeg?

Kan alle få taget sådan nogle billeder?

Ja, det er for kvinder, mænd, brude og brudgomme af enhver størrelse, form, proportion, alder og udseende. Vores job i mvlfoto er at sørge for at du/i ser bedst ud på billederne.

Skal jeg være alene?

Du må meget gerne tage en ven/veninde med til fotograferingen.

Du skal føle dig tryg og tilpas, ellers vil det kunne ses på billederne.

Selvom du ikke har en med, så snakker vi først om sagerne, om dine ønsker osv. sådu skulle gerne være tryg ved fotografen inden vi laver dine morgengave billeder.

Jeg er lidt nervøs ved det hele?

Du skal bare være dig selv, det er helt normalt at være nervøs inden man skal fotograferes, specielt når man er let eller slet ikke påklædt og ikke har prøvet det før.Men når du/I ankommer, snakker vi om ønsker, ideer, grænser, ser fotos ogposeringer igennem og så glemmer de fleste at de er lidt nervøse.

Jeg er ikke model og ved ikke hvordan jeg skal posere?

Du behøver ikke at have prøvet det før, vi finder ud af det sammen.Vi guider dig, viser eksempler og poseringer og vi finder den stil der netop passer til dig og dine ønsker til billederne.

Kan jeg gøre nogle forberedelser?

Du kan gøre dig overvejelser om hvad dine ønsker er og hvor dine grænser er, da det kan være grænseoverskridende for mange at få taget billeder som disse, men bare rolig - vi tager ikke billeder du ikke føler dig tryg ved.

Du kan også overveje hvilke kjoler, lingeri, bikini, stiletter, hatte samt eventuelt makeup du gerne vil fotograferes med.

Du kan også prøve at posere foran et spejl derhjemme og se om der er nogle poseringer du er vild med, som måske fremhæver noget du er ekstra glad for på dig krop.

Hvad skal jeg huske?

Du skal først og fremmest huske dig selv og dit gode humør.

Så skal du selvfølgelig huske det lingeri, bikini, stiletter eller andre rekvisitter du gerne vil bruge under din fotografering.

Skal du have lavet billederne til din mand/kone eller kæreste, kunne det måske være en ide tage deres yndlingsskjorte, arbejdstrøje, fodboldtrøje eller lignende med, for at gøre det endnu mere personlig.

Nogle timer før må du ikke have stramtsiddende tøj på, da de laver mærker på din krop som vil kunne ses på billederne.

Hvor tages billederne?

Mange får billederne taget i vores studio, hvor de bare tager de ting med de vi, bruge til billederne, men mange får dem også lavet hjemme ved dem selv og på den måde bliver det mange gange ekstra personligt fordi det er i eget soveværelse, badeværelse, stue, have eller andet sted.

Men har du ønsker til et andet sted; en skov, sø, mark, strand eller hvad du nu har i tankerne, så er det selvfølgelig også muligt.

Using Format